Skip to content

BEGE biedt online productconfigurator aan

BEGE biedt online productconfigurator aan

Met onze online productconfigurator bieden wij een intuïtieve en snelle manier aan om een aandrijfcomponent te configureren, te selecteren en aan te vragen. Op dit moment is het mogelijk uw specifieke MIG NOVA+, Basic of RVS encoder samen te stellen. In de nabije toekomst breiden we deze feature uit naar andere aandrijfproducten.

Configurator voor klantspecifiek product

Veel machinebouwers hebben bij de engineering van machines moeite met het kiezen van de juiste MIG encoder. De configurator is een handig hulpmiddel om snel in ons uitgebreide aanbod MIG encoders, de best passende te vinden. Als engineer of inkoper kunt u hierdoor gemakkelijk de juiste maat en soort encoder filteren, die vervolgens optimaal toegepast kan worden.

De configurator verkort de tijd voor de keuze van de componenten en toebehoren en elimineert het tijdrovend heen-en-weer mailen met BEGE.

Snel zoeken

Voor onze incrementele MIG encoder is de configurator beschikbaar op de website. Deze nauwkeurige incrementele MIG encoder maakt zeer nauwkeurig positioneringstaken gemakkelijk uitvoerbaar en is compatibel met nagenoeg alle regelingen (HTL en TTL).

De MIG encoder configurator voert u als engineer of inkoper stap voor stap door de keuze van de encoder. Met deze selectietool kunt u eenvoudig uit honderden verschillende encodertypen de gewenste MIG encoder selecteren, met een specifiek pulstal tussen de 1 en 2048 pulsen.

Tijdsbesparing

Er zijn maar weinig kliks nodig om met de configurator de best passende MIG encoder te configureren. Dit zorgt voor tijdbesparing en efficiëntie. In slechts 2 minuten is de configurator ingevuld en vraagt u eenvoudig een offerte aan voor het juiste product.

Foutvoorkoming

Het gebruik van de configurator minimaliseert de kans op fouten bij het ontwerpen en construeren van een aandrijving met een encoder. De configuratietool omvat de belangrijkste factoren zoals flensdiameter, rotorboring, impulstal, materiaal en flensuitvoering. Uit honderden combinatiemogelijkheden filtert de configurator automatisch de beste MIG encoder voor uw aandrijving.

3D tekening & datasheet

Specifieke opties zoals de pasrand, flensdikte, bouwgrootte en steekcirkel kunt u configureren en worden direct opgenomen in de downloadbare datasheet en STEP bestand. U hoeft slechts de specificaties van de gewenste encoder in te voeren, zoals de flensdiameter- en rotorboringmaten. Zo weet u in een handomdraai welke encoder geschikt is voor toepassing.

Ook wanneer u alleen de maten van de flensdiameter of rotorboring voorhanden heeft, kan de configurator gebruikt worden.

Met invulling van één van specificaties van de gewenste encoder, komen de mogelijke opties voor de andere maat tot stand.

Na het voltooien van de configuratie ziet u een link naar de datasheet en 3D tekening die als STEP bestand kan worden geëxporteerd voor naadloze integratie in bestaande machine-tekeningen. Tot slot zijn er links naar de catalogus en installatiehandleiding voor verdere informatie.

Heeft u een MIG NOVA+, Basic of RVS encoder nodig? Maak gebruik van onze configurator en selecteer automatisch de beste MIG encoder voor uw aandrijving.