Skip to content

Over ons

BEGE professionaliseert aandrijfprocessen door betrouwbare aandrijfsystemen te creëren, optimaliseren en onderhouden.

Al 70 jaar bedreven in aandrijven

In 1950 is BEGE ontstaan als groothandel in aandrijftechniek. Sinds die tijd hebben wij talloze bedrijven succesvol begeleid bij het professionaliseren van hun aandrijfprocessen. Waarom kiezen zij voor BEGE? Wij stellen de onderneming van onze klant centraal. We brengen een oplossing die relevant is voor uw bedrijf.

Elke aandrijving is uniek

BEGE kijkt anders naar bedrijven en hun aandrijvingen. Als machinebouwer heeft u nu eenmaal een andere behoefte dan wanneer u dealer of eindklant bent. En in de levensmiddelenindustrie zijn andere factoren van invloed dan in de land- en tuinbouw.

Bij BEGE komen we niet met een standaardoplossing die net niet aansluit bij uw wensen. We bouwen aan langdurige relaties waarbij we ons focussen op hoe onze aandrijfsystemen optimaal bijdragen aan de realisatie van uw specifieke ambities.

Samen

Dit bereiken we door samen te werken aan solide partnerschappen, waarbij persoonlijke relaties centraal staan. Met meer dan 50 gepassioneerde medewerkers zijn wij betrokken bij uw onderneming en luisteren en denken met u mee.

Wij streven altijd naar een snelle en volledige oplossing. Ook tijdens onvoorziene momenten kunt u op ons vertrouwen. Tot slot hechten wij waarde aan kwaliteit en efficiency; termen die kennisvergroting en product- en procesinnovatie faciliteren.

Missie

Wij creëren, optimaliseren en onderhouden betrouwbare aandrijfsystemen zodat uw industriële onderneming, groot of klein, ontzorgd wordt.

Visie

Samen met onze klanten en partners groeien en innoveren wij om efficiënte oplossingen en solide partnerschappen te creëren die procescontinuïteit verzekeren.

Waarden

Focus op onze klant, hoge kwaliteit en prestaties, geïntegreerde oplossingen en innovatief met open blik richting de toekomst.

BEGE door de jaren heen

Blader door de foto’s om meer te weten over de bijzondere geschiedenis en ontwikkelingen van BEGE.

about_logo

De BEGE Family

BEGE is een dynamisch familiebedrijf met een sterke jaarlijkse groei. In een uitdagende werkomgeving werken ruim 50 collega’s met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door gedrevenheid, enthousiasme en innovatie.

Met ons moderne kantoor in Sassenheim en partners overal ter wereld werkt de BEGE Family aan een omgeving waar iedereen optimaal kan functioneren, ongeacht geslacht, ras, religie, leeftijd of achtergrond.

BEGE in de wereld

Regelgeving voor de efficiëntieklasse en UKCA-Markering

Nieuwe ecodesign-verordening (EU) 2019/1781 norm per 1 juli 2023

Coen Paulides nieuwe algemeen directeur bij BEGE Aandrijftechniek BV

BEGE kondigt directiewissel aan