Skip to content

BEGE Automation Kit

BEGE Automation kit – Direct starten met automatisering

Wilt u automatiseren, maar weet u niet waar te starten? Speciaal voor u heeft BEGE de Automation Kit ontwikkeld. Deze starterskit is voor iedereen te gebruiken die (beter) wil leren programmeren.

Kostenefficiënt (beter) leren programmeren

Met deze kit kunt u eenvoudig van start met het leren werken met LS Electric en BEGE producten. Onze engineers helpen u bij het zetten van de eerste stappen in de wereld van programmeren met LS. Ook helpen wij u bij het prototypen van de PLC-programmatuur van uw nieuwe machine.

De kit bestaat uit een compleet geassembleerde mini-besturingskast voor zowel de beginnende programmeur als de expert. Het voordelige pakket helpt u de wereld van automatisering snel en eenvoudig te betreden. Deze set is dan ook dé stap naar het leren omgaan met LS PLC’s, HMI’s en het programmeren hiervan.

Pakket vol kwalitatieve LS producten

BEGE programmeert en assembleert de kit, zodat u gelijk bij ontvangst kunt starten. Met de voorgeprogrammeerde software leert u stapsgewijs:

  • De basis van programmeren
  • Hoe I/O’s werken
  • Hoe ladder-programmeren eruit ziet

Deze automation kit bevat een PLC XBC-DR10E, HMI EXP20-TTA/DC, USB-stick met software en alle benodigde kabels. Uiteraard biedt BEGE volledige support bij de uitleg van de hardware en software.

Uitgebreide versie: de MIG Automation Kit

Zoekt u een simpele manier om PLC’s met encoderfunctie te leren gebruiken? De extended MIG Automation kit bevat ook de uitleg van onze MIG flensencoders. In deze set vindt u een Advanced PLC met Encoder Communication Module. Deze kit heeft een positioneringsfunctie en elektromotor met geïntegreerde MIG encoder.

Wilt u snel en gemakkelijk starten met automatisering?