Skip to content

Uitbreiding distributeursnetwerk

Wij zijn verheugd over de uitbreiding van ons netwerk van distributeurs.

We zijn erg trots op onze distributeurs, onze gewaardeerde partners, met wie wij samen onze activiteiten wereldwijd uitbreiden.

Voor onze ambitie om de beste aandrijfpartner te zijn, is ons distributeursnetwerk van onschatbare waarde. Distributeurs beschouwen wij als belangrijke schakel naar klanten over de grens.

De BEGE-familie, ons sterke netwerk van distributiepartners, zorgt voor lokale ondersteuning, snelle communicatie en efficiënte afhandeling van orders en advies. Hiermee kunnen onze producten wereldwijd worden ingezet, terwijl wij als betrouwbare aandrijfpartner altijd in de nabijheid van onze klanten zijn.

BEGE gaat mondiaal

We startten in 2016 met een netwerk van vier samenwerkingspartners in Duitsland en wij zijn verheugd dat we hier de afgelopen maanden een flink aantal deskundige partners aan hebben mogen toevoegen. Onlangs zijn de eerste mondiale distributeurs gecertificeerd. Met al onze partners hebben we een belangrijke stap gezet in de vormgeving van onze ambitie tot groei.

Dit is slechts het begin

We zullen onze aanwezigheid binnen en buiten Europa blijven uitbreiden met gespecialiseerde distributeurs zodat onze klanten altijd een gecertificeerde partner in de buurt hebben.