Skip to content

BEGE voegt partner India toe aan distributienetwerk

Industrial Solutions & Equipments helpt u in India met ons assortiment

Ons distributienetwerk helpt klanten wereldwijd makkelijk en snel met het BEGE-assortiment. BEGE is verheugd Industrial Solutions & Equipments toe te voegen aan het BEGE-distributienetwerk als gecertificeerd specialist per 1 maart 2020. Met deze erkenning vertegenwoordigt Industrial Solutions & Equipments de distributie en verkoop van de BEGE- en Ströter-producten in India. U communiceert makkelijk in dezelfde taal, zonder zorgen over tijdsverschil. De communicatie en het gehele proces versneld en versoepeld.

BEGE hecht veel waarde aan haar klanten en heeft zichzelf door de jaren heen bewezen als betrouwbare partner in de aandrijftechniek. Het distributienetwerk biedt elke individuele klant lokale hulp, snelle communicatie en efficiënte ondersteuning. De gespecialiseerde ingenieurs van Industrial Solutions & Equipments en BEGE informeren u graag over het programma en de mogelijkheden binnen de automatiseringsindustrie.

Industrial Solutions & Equipments

Het team van ervaren professionals van ISE staat onder leiding van Sujit K Mishra. Met een klantgerichte aanpak zorgen ze ervoor dat de wensen en eisen van de klant vervuld worden.

Dankzij hun welgevormde infrastructuureenheid en breed distributienetwerk levert ISE tijdig de producten. Wij hebben vertrouwen dat Industrial Solutions & Equipments de juiste Indiase partner is.

Contact

Industrial Solutions & Equipments Solution Corp.
7, First Floor, SCO NO- 37
Manimajra, Chandigarh-160101
India

Wilt u weten wat Industrial Solutions & Equipments voor u kan betekenen? Neem contact met hen op via de onderstaande knop.