Skip to content

TP Nordic: Distributeur voor Noorwegen

BEGE voegt partner voor Noorwegen toe aan distributienetwerk

BEGE is verheugd TP Nordic te erkennen als een gecertificeerde specialist van het BEGE-distributienetwerk per 1 juni 2019. De certificering is goedgekeurd in de volgende modules voor distributie en verkoop:

  • Vertegenwoordiging in Noorwegen
  • Verkoop van de BEGE- en Ströter-producten

BEGE hecht veel waarde aan haar klanten en heeft zichzelf door de jaren heen bewezen als betrouwbare partner in de aandrijftechniek. Het distributienetwerk biedt elke individuele klant lokale hulp, snelle communicatie en efficiënte ondersteuning. De gespecialiseerde ingenieurs van TP Nordic en BEGE informeren u graag over het programma en de mogelijkheden binnen de automatiseringsindustrie.

Over TP Nordic

Net zoals BEGE denkt TP Nordic graag mee met de klant. TP Nordic is begonnen met de verkoop van motoren, tandwielkasten, lagers en transmissies en door de jaren heen hebben zij dit uitgebreid tot het leveren van kant-en-klare modules voor machines. Kwaliteit en expertise staan bij beide bedrijven centraal. Op basis van deze gemeenschappelijke waarden verwacht BEGE samen met TP Nordic de markt in Noorwegen succesvol te bedienen.

Contact

Storbotn 110
5106 Øvre Ervik
Norway

Wilt u weten wat TP Nordic voor u kan betekenen? Neem contact met hen op via de onderstaande knop.