Skip to content

BEGE Distributeursdag 2019

Internationale partnerschappen versterken voor wereldwijde service.

Waar we vorig jaar een tiental partners ontvingen tijdens onze distributeursdag, mochten wij dit jaar 20 distributeurs verwelkomen van 3 continenten.

BEGE Family

Onze distributeurs zijn gewaardeerde partners die het BEGE-assortiment internationaal vertegenwoordigen. Over de grens zorgen zij ervoor dat klanten snel en gemakkelijk geholpen kunnen worden. De distributeurs zijn een belangrijk onderdeel om BEGE wereldwijd te laten groeien. Hoewel de technologie van vandaag het mogelijk maakt dagelijks contact te hebben met de distributeurs, willen wij de gehele BEGE Family jaarlijks bij elkaar brengen om elkaar te ontmoeten, motiveren en inspireren.

Interactief

De BEGE Distributeursdag 2019 begon met een kennismaking, gevolgd door presentaties van BEGE en elke partner. Tussendoor is er tijd vrij gemaakt voor lunch, een foto-moment en een rondleiding. Het inspirerende dagprogramma sloten we af met een borrel en een diner op een boot met uitzicht over het karakteristieke landschap van Nederland. Dit terwijl we genoten van muzikale optredens van onze eigen BEGE-band en van Aisoon, onze distributeur uit Thailand. Al met al een succesvolle en gezellig dag. Graag willen wij al onze partners bedanken voor hun aanwezigheid, gezelligheid en inzet.

Internationale groei

In de presentaties zijn er doelstellingen, uitdagingen, ervaringen en resultaten gedeeld met elkaar. Door middel van de informatieve en motiverende Distributeursdag, kunnen wij de distributeurs helpen met het verstrekken van de juiste technische informatie, het aanbieden van passende producten en hen ondersteunen in nieuwe, uitdagende projecten. Dankzij de BEGE Family kunnen wij wereldwijd klanten sneller, gemakkelijker en beter helpen met efficiënte oplossingen om hun procescontinuïteit te waarborgen.

Op naar de toekomst

BEGE is continu bezig met verbeteringen en vernieuwingen om alle processen zo soepel mogelijk te laten verlopen voor de klant. Samen met onze distributeurs kijken wij er actief en vol vertrouwen naar uit om de besproken doelstellingen te behalen en wereldwijd betrouwbare aandrijfsystemen te creëren, optimaliseren en onderhouden.

Impressie

Blader door onderstaande foto’s voor een impressie van deze geslaagde dag.