Skip to content

HMI’s

HMI’s: effectieve en gebruiksvriendelijke panelen voor maximale controle over machines en servo-aandrijvingen.

Effectieve oplossing voor bedienen en visualisatie

Bedieningspanelen voor servo-aandrijvingen met een eenvoudige gebruikersinterface, geavanceerde grafische technologie en andere innovatieve technologieën, waaronder snelle en stabiele netwerkfuncties.

HMI’s

Human Machine Interfaces (HMI’s) zijn panelen waarmee de operationele status van bepaalde faciliteiten en apparatuur bediend en gecontroleerd kan worden.

BEGE levert de XGT-lijn van LS Electric. Omdat de panelen zijn ontwikkeld op Windows CE zijn ze eenvoudig in gebruik. Ook zijn ze uitgerust met een duidelijk en realistisch display.

De snelle datatransmissie en -verwerking garanderen een effectieve en kostenefficiënte controle- en bewakingsoplossing.

 

HMI’s kenmerken en voordelen:

  • Kostenefficiënte controle- en bewakingsoplossing
  • Grafische interface
  • Snelle datatransmissie en -verwerking
  • Eenvoudig projecten up-en downloaden dankzij USB-poort aan voorzijde
  • Duidelijk en realistisch display
  • Modern, slank en licht design
  • Groot projectgeheugen
  • Gratis ontwikkel- & programmeersoftware
  • Geavanceerde grafische technologie
  • Breed scala aan communicatie-interfaces

BEGE HMI’s: de verschillende series

Ons productportfolio bestaat uit een drietal HMI’s van LS Electric.

Standaard XGT Panel – eXP

De eXP-serie HMI’s van LS Electric biedt effectieve controle- en monitoringoplossing die tevens kostenefficiënt is.

Vergeleken met soortgelijke standaard HMI’s bieden deze panels 30% betere prestaties. Ook bieden ze een bredere verscheidenheid aan communicatie-interfaces wat betekent dat ze gelijktijdig kunnen communiceren met een PLC, barcodelezer, VFD en temperatuurregelaar.

Omdat de eXP 20% compacter is in afmeting en gewicht dan de voorgaande versie, is het gemakkelijker in een bedieningspaneel in te passen. Deze HMI is ook beschikbaar in IP66 en NEMA 4X.

Premium XGT Panel – iXP2

Hoog functionerende, gebruiksvriendelijke en robuuste HMI met responsive touch screen.

Deze robuuste HMI met IP66 aluminium frame en verstevigd glas reageert op multi-touch en gebaren zoals swipen en ‘flick’.

De iXP2 is één-op-één uitwisselbaar met bestaande iXP-HMI’s. De dual-core CPU maakt snelle communicatie en verwerking mogelijk. En dankzij meerdere interface methoden zoals Ethernet 2ch, HDMI/Audio output, USB host/device en multimedia is dit panel gereed voor the Internet of Things.

Deze HMI is ook beschikbaar in IEC-Ex / ATEX-uitvoering.

Handheld XGT Panel – iXP2H

Draagbare uitvoering van het iXP2 paneel.

Deze HMI kenmerkt zich door dezelfde functionaliteiten en voordelen als de iXP2-serie en is daarnaast te gebruiken in toepassingen waar mobiele besturing gewenst is.

Dit handzame model beschikt over een gebruiksvriendelijke 3-standen schakelaar, een helder display en projectoverdracht is eenvoudig dankzij de USB-poort en ethernetverbinding.

Servotechniek bij BEGE

Als specialist in industriële automatisering leveren wij betrouwbare servo-aandrijvingen voor efficiënte en krachtige prestaties van een machine of productielijn.

Variërend van relatief kleine machines tot complexe installaties met meer-assige bewegingen en voor tal van branches, zoals de levensmiddelenindustrie en land- en tuinbouw.

Meer servo-aandrijvingen

Bekijk ook onze pagina’s over: