Skip to content

Coen Paulides nieuwe algemeen directeur bij BEGE Aandrijftechniek BV

BEGE kondigt directiewissel aan

Gerard Paulides draagt de leiding van het 72 jaar oude familiebedrijf BEGE Aandrijftechniek over aan zijn zoon Coen Paulides. De aandrijfspecialist kondigt tevens twee andere directiebenoemingen aan.

Nieuw directieteam

Met ingang van januari 2023 benoemt BEGE Aandrijftechniek Coen Paulides als nieuwe algemeen directeur, naast zijn vader Gerard Paulides. Op diezelfde datum wordt het directieteam uitgebreid met Alex van den Berg (Commercieel directeur) en Marcel Biesma (Operationeel directeur).

Vanaf 2023 zullen deze heren het bedrijf verder leiden, op basis van de bestaande bedrijfswaarden en de gezamenlijk ontwikkelde strategie. Zij zullen zich in de toekomst onder andere gaan bezighouden met thema’s zoals klantspecifieke productontwikkeling en digitale automatisering. Gerard Paulides blijft ook in de toekomst betrokken als adviseur binnen de organisatie.

Generatiewissel

De generatiewisseling werd al ingezet met de toetreding van Coen Paulides als International Sales Manager in 2016. De afgelopen jaren is zijn betrokkenheid bij strategische besluitvorming, product engineering en personeelsontwikkeling geleidelijk toegenomen.

Paulides’ brede technische kennis, zijn begrip van de veranderende aandrijfmarkt en hang naar een positieve bedrijfscultuur maken hem de geschikte algemeen directeur van het 72 jaar oude familiebedrijf.

Coen Paulides, nieuwe algemeen directeur

Coen Paulides: “Als 3e generatie binnen ons familiebedrijf streef ik ernaar een waardevolle bijdrage te blijven leveren aan de Nederlandse en internationale automatiseringsindustrie.

Het bieden van innovatieve oplossingen om industriële processen productiever, efficiënter en betrouwbaarder te maken, is mijn topprioriteit. Daarnaast is goed werkgeverschap een belangrijk speerpunt en zullen we blijven investeren in onze collega’s en stimuleren we persoonlijke groei.”

Nieuw directieteam BEGE

Marcel Biesma, Nieuwe operationeel directeur

Download het volledige interview met Marcel hier

Alex van den Berg, nieuwe commercieel directeur

Download het volledige interview met Alex hier

Voor aanvullende informatie neem contact op met Linsey van Loenen, Marketing coördinator 0252-220 220.